Registrationsaftale

Reglement for dogging-fun.dk
Ved oprettelse af en brugerprofil her på dogging-fun.dk, skal du accepterer og følge nedenstående regler for brugen af siden. Kan du imidlertid ikke erklærer dig enig i dette, bedes du omgående slette din profil.
Jeg som bruger accepterer hermed nedenstående og erklærer mig indforstået med de regler, der gælder for brug af dogging-fun.dk

Du må ikke poste materiale og indhold som er:
Falsk, æreskrænkende, ukorrekt, grov, vulgært, hadefuldt, chikanerende, angribende, truende, blasfemisk, og indhold som tilhører andre end dig selv, herunder copyright, og/eller på anden måde er i strid med dansk eller international lovgivning.
Billedmateriale:
Du må ikke poste nogen former for billedmaterialer, der ikke tilhører dig selv, med mindre du kan bevise du har tilladelse fra ejeren. Vi gør opmærksom på, at det er på eget ansvar at uploade fotos på siden, idet alle billeder er ubeskyttede og kan derfor både gemmes, kopieres, printes, lagres og distribueres af andre der benytter siden. Dogging-fun.dk fralægger sig derfor et hvert ansvar i forbindelse med misbrug af billedmateriale – se ansvarsfraskrivelse…
Annoncering:
Det er IKKE tilladt at annoncere eller udbyde beklædningsgenstande, materialer, ydelser eller andre tjenester mod betaling. Events eller indlæg der annonceres som prostitution, fjernes uden yderligere varsel!
Spamming, flamming, reklamer, kædebreve og pyramidespil er ligeledes forbudt i dette forum, og materialer eller indlæg der falder ind under ovenstående kategorier fjernes uden varsel.
Indlæg:
Som bruger af Dogging-Fun, er du 100 % eneansvarlig for indholdet i de indlæg, du selv poster her på siden. Derfor accepterer du også, at du holder ejerne samt relaterede websider af dette forum skadesløse for ulovligt indhold.
Vær opmærksom på at vi ikke overvåger alle indlæg og disses indhold, men der vil lejlighedsvis være stikprøvekontrol som kan medføre advarsel, bortvisning eller i grove tilfælde, politianmeldelse.
Dogging-fun.dk står ikke inde for rigtigheden, fyldestgørelsen eller brugbarheden af information der postes. De postede beskeder er alene et udtryk for medlemmernes egne holdninger, og repræsenterer ikke nødvendigvis holdningen for dem der læser forummet, dets medlemmer, eller ejerne.
Skulle du støde på indlæg eller materiale der bryder reglerne, opfordres du straks til at meddele dette til en administrator eller moderator i dette forum.
Dogging-fun.dk forbeholder sig ret til at fjerne stødende materiale inden for en rimelig tid, hvis det vurderes at indlæg eller materiale bør fjernes. Dette er en manuel proces, så vær opmærksom på at ikke alle beskeder kan slettes med det samme. Denne aftale gælder også informationerne i din medlemsprofil.


Kontakt:
Ejeren af dogging-fun.dk forbeholder sig ret til, på et hvert tidspunkt, at kunne fremsende e-mails, nyhedsbreve, undersøgelser, kampagneinfo mv. til den af profilens registrerede e-mailadresse. Ved oprettelse af en brugerprofil accepteres dette uden betingelser! Skulle man have frabedt sig beskeder på forum, vil man stadig være underlagt modtagelse af henvendelser og beskeder fra ejer eller Admin.

Brugerprofil:
Når du registrerer dig, skal du vælge et brugernavn.
Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE, at du bruger et password som er komplekst og unikt, for at undgå misbrug af din konto. Dit password bør skiftes med jævne mellemrum!
Vær også opmærksom på at sitet placerer en cookie, (en fil med dine informationer såsom dit brugernavn og password), i din browsers cache. Dette bruges KUN til at opretholde dit login. Softwaren samler eller sender ikke andre informationer til din computer.
Efter du har registreret dig og er logget ind i dette forum, vil det være muligt at udfylde en mere detaljeret profil. Det er dit ansvar at give præcise og rigtige informationer. Alle profilers informationer som forummets ejere finder ukorrekte, stødende og/eller mangelfulde, vil kunne blive fjernet med eller uden advarsel. Derudover vil du kunne blive udelukket fra forummet.

Vær opmærksom på at vi på alle postede indlæg registrere din IP adresse, i tilfælde af at du udelukkes, eller din internetudbyder kontaktes. Dette vil kun forekomme i tilfælde af alvorlige overtrædelser af denne aftale.

Ejerne af dette forum forbeholder sig også ret til at undersøge din identitet (eller relateret materiale på denne webside) i tilfælde af formelle klager, eller andre situationer som opstår ud fra dine handlinger i dette forum.

Ansvarsfraskrivelse:
Dogging-fun.dk fraskriver sig et hvert ansvar i forbindelse med:
Indhold og indlæg oprettet af brugerne – det være sig lovligt som ulovligt materiale
Misbrug af uploadede billedmaterialer
Misbrug af tekster og/eller andre former for indhold
Medlemmernes holdninger